"Omdat jij het waard bent!"

Kinderen zijn leergierig, houden van spelen en zijn heel gevoelig. Ook op het gebied van eten.

Daarom is het voor kinderen heel belangrijk om een goede basis mee te krijgen als het om een gezonde leefstijl gaat. 

En dan met name voeding & beweging.

Ik coach kinderen in mijn praktijk (en niet online) omdat ik het 1 op 1 contact met het kind en de ouder/verzorger heel belangrijk vind. Kinderen zijn nog zo kwetsbaar en gevoelig, dus daarom wil ik het kind kunnen zien, kunnen horen en kunnen ‘lezen’. 

De consulten zijn gericht op de leeftijd van het kind. We doen veel spelenderwijs. Het kind krijgt een eigen mapje met leuke huiswerkopdrachten en we werken ook met een beloningssysteem.  Want het is algemeen bekend dat een kind positieve feedback nodig heeft om te kunnen groeien en te leren! Elk kind doet het op zijn of haar eigen tempo en dit tempo houden we aan. Ik volg het kind en pas mijn coaching hierop aan. 

Ouders/verzorgers spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind, zo ook in de leefstijl. Alle consulten zijn altijd samen met de ouder/verzorger en het kind. In een enkel geval kan het een keer voorkomen dat ik alleen in gesprek ga met de ouder/verzorger of dat ik vraag of dat ik vraag of de ouder/verzorger even buiten de praktijkruimte wil plaatsnemen. Maar dit gaat altijd in overleg. 

 

Wil jij dat je kind…

 

Een gezond gewicht krijgt?

Een gezonde relatie krijgt met voeding?

Leert gevarieerd te eten?

Meer zelfvertrouwen krijgt?

Blij is met zichzelf?

Lekker in zijn/haar vel zit?

Voldoende energie heeft om te spelen & te sporten?

 

Yes! Ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek

"Gezond worden, zijn & blijven"

Scroll naar top